Workshop eigen parfum maken met Carien van Ool Workshop parfum maken
collage van workshop parfum maken

Customors who bought our perfume can leave a review or a comment here…

11 Responses to review’s

 1. Linda says:

  Beste Carien en Paul,

  Vandaag een eerste bezoek aan jullie gebracht in de Broodfabriek te Rijswijk. Ik kijk terug op een heel bijzondere dag om in te lijsten. Ik heb genoten van jullie warme en horizonverbredende benadering. Nooit verwacht dat ik het kon beleven, maar met jouw hulp Carien, ging dat klasse! De geurbeleving blijf ik bijzonder vinden en tegelijkertijd geniet ik nu enorm van het resultaat. Dank jullie wel en wordt vervolgd!! X

 2. Sonja Harren says:

  Beste Carien,

  Ik ben erg blij met mijn nieuwe parfum. Vooral ook omdat deze speciaal voor mij is gemaakt en mij verder kan ondersteunen in het proces. Vooral het consult vond ik erg bijzonder en heeft mij weer een stap vooruit geholpen. Hier ben ik je ontzettend dankbaar voor!
  Liefs van Sonja

 3. Tiny & Paula Otte says:

  Carien!!!! Ontzettend bedankt voor de gezellige, leuke en zeer interessante middag. Door jouw enthousiasme zijn we enorm aangestoken en hebben er veel van opgestoken! Met recht een geur belevenis meegemaakt.
  Wij vonden het heel bijzonder en genieten nu van ons eigen gemaakt parfum. Nogmaals dank voor de privé workshop en tot een volgende bestelling, want de luchtjes passen precies bij ons!!!
  Lieve groetjes Tiny en Paula

 4. J Beijer says:

  De initialen van mijn dochter zijn BC, dus leek het mij leuk om voor haar de Blue Celestial mee te nemen. Deze parfum bleek een schot in de roos te zijn. Ze vindt de geur héérlijk ! Onze dank Carien !!

 5. Daphne says:

  Beste Carien,
  Dank je wel voor deze mooie middag!
  Mijn complimenten en wie weet tot ziens.
  Lieve groet, X Daphne

 6. Claudia S. says:

  Ik was jaren trouwe klant van Carien toen ze nog bij een winkel werkte in Amsterdam. Feilloos heeft ze 8 jaar geleden het juiste parfum voor me uitgezocht waar ik jaren plezier van heb gehad en ontelbare complimenten heb gekregen. Na fles nummer 8 van hetzelfde parfum was de tijd aangebroken om eens iets anders te proberen. De winkel bestaat niet meer maar gelukkig heb ik Carien via internet kunnen opsporen. Haar neus was de enige die ik de afgelopen 8 jaar heb vertrouwd en ik was dan ook erg gelukkig toen ik hoorde dat ze inmiddels zelf parfums samenstelt. Ik heb meteen een consult geboekt en binnen een week was de parfum klaar en werd verzonden naar mijn huisadres. De fles was prachtig ingepakt en er zat een ingrediëntenlijst bij. De parfum is uniek, past precies bij mij en voelt als een tweede huid. De geur is is verrassend verslavend en heeft inmiddels de plek ingenomen van mijn geliefde parfum die ik al 8 jaar gebruik. Zelfs mijn man blijft maar vragen naar het parfum dat Carien heeft gecreëerd. Ik woon in de VS en Carien’s service kent geen grenzen. Carien is maar een emailtje verwijderd voor vragen of bijbestellingen ;-).

  I’ve been a loyal customer of Carien in the years she worked at the little store in Amsterdam. 8 years ago, she advised the perfume I have been using every since and have been complimented on more times I could count. But after 8 years, it was the right time to try something new. Unfortunately the little store no longer exists but fortunaltey, I found Carien over the internet. Her nose was the only one I had trusted for the past 8 years and I was happy to learn she had started her own business creating perfumes. I booked a consult right away and after a week, the perfume was ready and shipped to my home address. The bottle was wrapped in a gorgeous box and a list of ingredients was included. The perfume is unique, fits my personality and just feels like a second skin. The smell is surprisingly addictive and has replaced my beloved perfume I used for the past 8 years. Even my husband keeps asking for the perfume Carien created. I live in the US and happy to note that Carien’s customer service knows no limits in kilometers. She is just an email away for any questions or re-orders ;-).

 7. Marleen says:

  Hoi Carien,

  Op de beurs in Almere, een parfum laten maken en ik ben er helemaal aan verslingerd..Het past helemaal bij me en ik voel me er helemaal in ‘thuis’

 8. Chantal says:

  Heej Carien,

  Wederom met een super uniek geurtje naar huis gegaan. Kijk nu alweer uit naar de volgende avond.
  Dankjewel Carien dat je dit helemaal bij ons komt doen!!!
  X-Chantal

 9. Erica says:

  Hai Carien,
  Wát een superleuke workshop was dat zeg, we hebben er enorm van genoten! En je doet het zo passievol.
  Thuis heb ik alle ingrediënten van mijn parfum nageken in mijn boekje over etherische olieën en de eigenschappen ervan opgezocht. Heel leuk om te zien dat die overeenkomen met mijn emotionele “fase” van dit moment.
  Het lijkt me nog steeds een leuk idee om in een andere periode of seizoen dezelfde workshop nog een keer te komen volgen; ben heel benieuwd watvoor parfum er dan uitkomt 🙂
  Het parfum voor mijn vriend is inmiddels ook al een tijdje binnen en het valt erg in de smaak!
  Hartelijke groeten en tot ziens, Erica

 10. Karin Minkhorst says:

  Ik wil je even laten weten Carien, hoe blij ik ben met jouw expertise en inzicht over de juiste parfum die energetisch zo goed bij mij past.
  Die me helpt bewust te worden van mijn eigen energietrilling en ook nog heerlijk ruikt.
  Deze parfum is dan ook een echt persoonlijk cadeau, uniek en heel speciaal.
  Dank je wel hiervoor en ik hoop dat veel mensen dit voor zichzelf gaan ontdekken.
  Groetjes Karin

 11. Ed Reijnders says:

  Op 16 oktober 2010 heb ik in Veulen, bij Venray (Limburg) een workshop gevolgd.
  Carien heeft het proces naar “mijn eigen geur” perfect begeleid.
  Er werd een sterke, daadkrachtige geur gevormd met een zacht randje, welk ik dagelijks met genoegen draag!
  Carien bedankt!

  Vriendelijke groet,
  Ed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
© 2009-2011 6th Sense Perfume Lab. | Webdesign: Olaf Paap | Zoekmachine optimalisatie: SOS SEO