VERNIEUWDE Escentie: Nieuwe parfums van 6th sense perfume lab, exclusieve en zeer bijzondere parfumlijn: Escentie, gebaseerd op trilling van half-edelstenen

  6th sense perfume lab heeft vanuit de parfum-energetica een exclusieve en zeer bijzondere parfumlijn ontwikkeld welke wij met trots presenteren: Escentie Escentie omvat een VERNIEUWDE serie van 7 verschillende parfums, elk gebaseerd op de trilling van de ingezette half-edelstenen. De stenen in de Escentie parfums zijn respectievelijk Rosekwarts, Amethyst, Oranje Calciet , Aventurien, Honing(Gouden) Calciet, Celestien en Herkimer Diamant. Door, in afstemming, in te tunen op de energie van de steen werd het mogelijk Nieuwe parfums van 6th sense perfume lab exclusieve en zeer bijzondere parfumlijn: Escentie Escentie, gebaseerd op trilling van half-edelstenen de resonerende parfum ingrediënten erbij te vinden. Wat als een experiment begon bleek zich tot een prachtig bewustwordingstool te ontvouwen. Uit de tests, uitgevoerd met een hoog sensitief panel, bleek er een intensivering en uitbreiding van de werking van de halfedelstenen in de gevoelsgewaarwording te ontstaan. De parfumfusie met de halfedelstenen is te beschouwen als een soort vergrootglas. Wanneer je jezelf op de gevoelsgewaarwording van de parfumfusie afstemt zul je lijfelijk kunnen ervaren wat het met je doet en wordt je bewuster van de eigen energiestromen en/of belemmeringen. Daarnaast draagt de specifieke kleur letterlijk en figuurlijk haar steentje bij! Wanneer je het parfum opdoet raakt de geur direct aan de gevoelsbeleving, en dient deze als een interactor met de aanwezige eigen emoties. Welk motief leidt jou bij je keuze van jouw Escentie? Geur, kleur, energetische werking? Elke 50 ml verstuiver bevat 7 gram halfedelstenen. Klik hier om naar Parfumlijn te gaan. Voor mensen die vanuit healingswerk en of massage graag met kristallen werken is de set met  7 sprays een praktisch item. Ook voor wie de Escentie geuren graag onderling afwisselt of met elkaar combineert, is de collectie-set ideaal Deze fijne reeks van 7 Escentie-minisprays (7 x 15 ml) à € 229,00 excl. Verzendkosten, is eerst verkrijgbaar geweest sinds september 2013 onder de naam Fusion of Spirits en is vanaf 1 juli 2015 verkrijgbaar onder de naam Escentie via de website www.escentie.nu .

Posted in Parfumlijn | Tagged | Leave a comment

pinkstercollage

Tijdens het feest van een 50-ste verjaardag deze collage gemaakt over mezelf en belangrijke thema’s uit mijn leven.

Posted in parfum edp, Parfumlijn | Leave a comment

introductie nieuw parfum

FraganzAminerali
op 12 & 13 mei in Den Bosch en op 2 & 3 juni te Rijswijk (Expo beurs) introduceert 6spl eau de parfum FraganzAminerali, afgestemd op de trilling van Rozekwarts, Amethyst, Apofyliet, Aventurien en Herkimer diamant. Tijdens de beurs is een afspraak voor FoS-maatwerk mogelijk.

  • http://www.exporijswijk.nl/agenda/
  • Posted in parfum edp, Parfumlijn | Leave a comment