escentie grid voor energie update

Sinds januari 2021 geef ik aan het begin van elke nieuwe maand via een uniek escentie-grid, een energie update voor de desbetreffende periode. Live wordt er op de eerste maandag van de maand telkens met het grid voor die maand, een transmissie gegeven op de FB pagina van Nieuwetijdskind café. De uitgeschreven teksten voor de energy update kun je na lezen op de FB pagina van 6th sense perfume lab.

Veel mensen printen dit grid uit, leggen dit op de werkplek of onder het bed voor de energetische support die het beeld alleen al geeft.

Omdat de maand energien terugkerende en bovenal menselijke thema’s bevatten blijkt dat ze niet uitsluitend per definitie aan de specifieke maand voorbehouden zijn.  Ook daarbuiten werkt het, is de symboliek krachtig en kun je kiezen voor dat, juist waar je nu behoefte aan hebt. Ik werk er dan ook aan om een aantal van deze grids op A5 te laten drukken zodat de energie nog steeds klopt en het formaat praktisch is zodat je het naar eigen inzicht voor jezelf in kunt zetten.

Deze tools  spiegelen hetgeen wat al in je is en helpen je in je eigen ascensieproces op zo’n manier dat je flow kunt bewaren.

Bijgaande afbeelding is het grid wat voor de maand Augustus  is ontvangen. Stay centered and alligne with your cosmic roots!