Skip to content

Over 6th Sense

Over 6th Sense

Het concept voor 6th Sense Perfume Lab is in 2009 ontstaan gedurende mijn opleiding als natuurgeneeskundig, paranormaal therapeut. Ik merkte dat geuren niet alleen te ruiken, maar ook goed paranormaal te ‘voelen’ zijn. Ik ondervond dat sommige geuren beter dan andere resoneerden met persoonlijke energietrillingen. De vele positieve reacties op tests hiermee, hebben geleid tot het 6th Sense Parfum maatwerk en de 6spl-workshops.

Expertise

In mijn optiek is ieder mens uniek en hoort het parfum dat gedragen wordt specifiek afgestemd te zijn. Jarenlange parfumprofessie in combinatie met mijn paranormaliteit leidt tot een bijzondere expertise. Bij het creëren van een persoonlijk parfum voor uzelf, stem ik de trilling van het parfum af op uw eigen energetische trilling. Zo ontstaat het parfum dat als een vingerafdruk uiterst persoonlijk is, in harmonie met u.