Skip to content

6TH SENSE PERFUME LAB

PARFUMENERGETICA

 

 

Het concept voor 6th sense perfume lab is in 2009 ontstaan tijdens het laatste jaar van mijn opleiding als natuurgeneeskundig, paranormaal energetisch therapeut.
Ik merkte  dat geuren niet alleen te ruiken, maar ook goed energetisch te voelen zijn. Ik ondervond al snel dat sommige ingrediënten of parfums, beter dan andere, resoneren met persoonlijke energietrillingen. De vele positieve reacties op tests hiermee, alsmede mijn achtergrond in geuren hebben geleid tot het 6th sense perfume lab met parfum maatwerk en workshops.
Mijn ontwikkelingen binnen het energetische werk in de praktijk hebben hun weerslag gevonden in het energiewerk met de parfums. Hierdoor is de escentie lijn op organische wijze tot stand gekomen en kan deze, daar waar het oprecht resoneert, verlichten en ondersteunen.

Expertise

Parfumenergetica voor een uiterst persoonlijk parfum.

Mijn naam is Carien van Ool en mijn jarenlange parfumprofessie in combinatie met de extra sensorische perceptie, hebben geleid tot een uitzonderlijke expertise!
Bij het creëren van een persoonlijk parfum voor jezelf, stem ik de trilling van het parfum af op jouw eigen energetische status. Zo ontstaat een persoonlijk parfum, volledig in harmonie met je zelf, zonder dat je belast wordt door ingrediënten die je niet goed verdraagt.
Ik werk met uitzonderlijk veel plezier en licht met de escentie parfums in binnen en buitenland.

 

escentie, dat wat wezenlijk is.
escentie is de naam van een reeks ‘energiepakketjes’ van geur, kleur, en kristal met het gebruiksgemak van een parfum. De frequenties van deze trilling combinaties hebben een supersamenwerking en upliftend effect op het menselijke energiesysteem en gevoel van welbevinden. De escenties zijn een afspiegeling van de kosmische octaven opdat jij je eigen grootsheid en licht optimaal kunt leven en dat wat goed voelt ruikt natuurlijk ook nog eens lekker!

Speciaal voor lichtwerkers, spiritueel coaches en therapeuten is er een tweedaagse, KTNO-geaccrediteerde training voor het werken met escentie in de praktijk. Uiteraard kun je ook terecht voor persoonlijke consulten en beeldbelconsulten en ben ik als auteur voor het online magazine nieuwetijdskind.com actief.

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op:

Contact