Skip to content

Escentie

Energiefusie van geur kleur en kristalfrequenties

 

 

Een reeks van 7 verschillende escentie sprays en 2 escentieblend sprays. Alle escentie sprays bevatten kristallen en zijn een fusie van geur, kleur en kristalfrequenties met het gebruiksgemak van een parfum.
Alle gebruikte geur ingrediënten zijn volgens de toepassing van parfumenergetica gekozen en werken hierdoor ondersteunend op je energiesysteem in combinatie met de werking van kleur en kristal. Elke escentie parfum is afzonderlijk te gebruiken en kan ook uitstekend samen met andere escenties toegepast worden. Met behulp van een persoonlijke energetische test wordt samen met je onderzocht wat voor jou de beste escentie is of juist welke escentie-combinatie passend is.

Wil je een escentie cadeau doen, dan kan ik m.b.v. een foto, naam en geboortedatum afstemmen, om zo te bepalen wat voor diegene wenselijk is. Escentie bestellen kan via de webshop .Bijgaand een impressie van enkele vorbeelden uit de escentie geuren reeks.

Is er slechts een geur passend?

Wanneer door bewustwording, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling de energetische status van iemand veranderd, impliceert dat ook dat er een andere geur compositie bij past. Je kunt dus uit je parfum groeien! Ook kan het zijn dat gebruik van medicatie de liefde voor je tot nu toe gebruikte parfums doet verdwijnen.

  • Zwangerschappen,
  • allergiën en
  • veranderingen in het hormoonstelsel zijn eveneens van grote invloed.

Ook met al deze factoren wordt rekening gehouden wanneer we opzoek gaan naar de meest juiste compositie en frequenties voor je persoonlijke blend.
Hiervoor kun je in een persoonlijk parfum consult met mij afspreken en desgewenst een ingrediënten test doen waarbij (zonder in eerste instantie te ruiken want dit leid af) samen gecontroleerd kan worden of de energie van het ingrediënt met jezelf resoneert.


Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op:

Contact