Skip to content

Parfum workshop

Workshop: Maak  je eigen FeelGood parfum met 30ml.workshop parfum maken

Regelmatig geven wij workshops op locatie. Hierin leert de deelnemer in 2,5 uur in een prettige setting diverse geuringrediënten beter kennen en ervaren. Je wordt zo bewust van de invloed en kracht van geuren op het eigen welzijn. * Aan de hand van eigen bevindingen wordt de deelnemer in staat gesteld een eenvoudige maar sprekende combinatie te maken. De eigen parfumcompositie gaat in een 30 ml. verstuiver mee naar huis. * De 6spl workshop is een goede methode voor mensen die snel allergisch reageren. Zonder in huidcontact te komen met een parfum(stof) is er al een indicatie van persoonlijke juistheid. Mocht alleen al de geur een directe allergisch reactie oproepen, dan is een persoonlijk consult de aangewezen weg. De kosten van een workshop zijn € 260,= voor 1 tot/met 4 deelnemers; voor meer deelnemers bedragen de kosten € 65,00 p/p. Voor informatie en deelname aan een workshop (of organisatie van uw eigen workshop op eigen locatie) kunt u het beste per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Workshop: Escentie-introductie-workshop-met-50ml

Ontdek welke geuren u energie geven, in balans brengen en laten stralen, en welke u verstoren. Tijdens deze Wellness Awarenes Parfumworkshop maakt u al voelend en ruikend contact met een scala aan afzonderlijke parfumingrediënten en zeven verschillende kristallen. Van edelstenen is van oudsher bekend dat zij een bijzonder effect op ons welzijn kunnen hebben.

Dit krijgt u allemaal:

Ontvangst met koffie, thee en versnapering. In kleine groepjes (maximaal 6 personen) en onder leiding test u een palet aan parfumingrediënten en edelstenen op hun geur en fysieke sensaties. Naar aanleiding van uw persoonlijke bevindingen kiest u het juiste edelsteenparfum uit. Het edelsteenparfum (met 7 gram edelsteen erin) dat het beste voor u werkt en het allerlekkerste ruikt, gaat met u mee naar huis in een prachtige 50 ml verstuiver in luxe cadeauverpakking. De kosten voor deelname bedragen € 95,00 p/p. Voor meer informatie en deelname aan een workshop (of organisatie van uw eigen workshop op eigen locatie) kunt u het beste per e-mail of telefoon contact met ons opnemen. Klik hier voor klantenreacties en voor een collage van foto’s van eerdere workshops. De datum en tijd van een workshop wordt in overleg geregeld. Aanmelden via e-mail a.u.b.